Opći uvijeti, izjave i troškovi dostave

Opći uvijeti, izjave i troškovi dostave                        

  1. Uvjeti dostave i isporuke

POŠTARINA

Troškove poštarine snosi Kupac. Troškovi poštarine unutar Hrvatske iznosi 25 kn, za narudžbe u iznosu preko 1.000 kn trošak poštarine snosi prodavatelj. Prilikom povrata naručenog artikla Kupac snosi trošak povrata. Ukoliko je učinjena pogreška od strane Prodavatelja troškove povrata snosi Prodavatelj.

OTPREMA

Dostava robe unutar Republike Hrvatske vrši se dostavnom službom GLS Croatia d.o.o. Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

  • Uvjeti povrata i reklamacije

POVRAT / REKLAMACIJE / ZAMJENA

Kupac ima pravo na povrat odnosno reklamaciju robe u roku od 7 dana ukoliko naručeni artikl ne odgovara opisu naručenog proizvoda.

Reklamacije se zaprimaju pisanim putem na e-mail: web@beauty-centar-elis.eu ili na adresu BEAUTY CENTAR ELIS, Ulica Grge Tuškana 7, Zagreb, Hrvatska.

Prilikom povrata naručenog artikla Kupac snosi trošak povrata. Ukoliko je učinjena pogreška od strane Prodavatelja ili se radi o greški na naručenom artiklu, troškove povrata snosi Prodavatelj. Prodavatelj je dužan u roku od 30 dana od dana primitka pisane reklamacije Kupcu zamijeniti proizvod.

  • Izjava o privatnosti

ARTEMIDA LJEPOTA J.D.O.O. (salon BEAUTY CENTAR ELIS) se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici ARTEMIDA LJEPOTA J.D.O.O. (salon BEAUTY CENTAR ELIS)  i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti

  • Izjava o konverziji

Sva plaćanja obavljaju se u hrvatskoj valuti.

  • Uvjeti prodaje

Ovi uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našoj internet stranici.

Isporučitelj (Prodavatelj) robe ponuđene na ovim stranicama je ARTEMIDA LJEPOTA JDOO (salon: BEAUTY CENTAR ELIS) , OIB: 15989088551, a Kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju.

Sve su cijene izražene u kunama.

ARTEMIDA LJEPOTA J.D.O.O (salon BEAUTY CENTAR ELIS)  nije u sustavu PDV-a.

PLAĆANJE:

Plaćati možete:

– općom uplatnicom

– pouzećem

  • Podnošenje prigovora potrošača

Sukladno članku 10. stavku 3. Zakona o zaštiti potrošača (Narodne novine br. 41/14), obavještavamo potrošače da nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu dostaviti u pisanoj formi putem pošte,  elektroničke pošte, na adresu: ul. Grge Tuškana 7, 10 000 Zagreb, Hrvatska ili na mail adresu: web@beauty-centar-elis.eu. Trgovac se obvezuje u pisanom obliku odgovoriti na prigovore u roku od 15 dana od zaprimanja prigovora. Podnositelj prigovora: Ime i prezime: Adresa za dostavu odgovora broj telefona ili mail.